dinsdag 22 januari 2013

Een paar leuke mode dingen !

Ik ga het vandaag met jullie hebben over de mode van 2013 , is er veel verandert ? En wat is nou echt een goeie combinatie ?
Lees snel mee !



 Wat is er in de mode en met wat moet je het combineren?
Printjes zijn helemaal in , dus kies een leuke print en combineer het met een shirt of broek zonder print want anders word het te erg en is het niet meer mooi . Je kunt ook een shirt en een broek van hetzelfde soort print doen want dan is het niet gelijk ''lelijk'' .


Wat is een leuk kledingstuk deze maand?
Heel veel mensen dragen deze maand(en) veel blousjes, met printjes maar ook gewoon leuke met een detail . Neem een voorbeeld aan het plaatje hieronder . Een blousje met een print combineer je met een rustige broek en een rustig blousje combineer je met een broek met een printje .


Wat als ik het niet koud wil hebben deze winter ?
Als je het niet koud wil hebben dragen veel mensen deze winter en hiervoor natuurlijk ookal een blazertje, alleen zijn de blazertjes nu veel meer in dan in andere tijden. Je hebt ze in alle kleuren en maten want je kunt kiezen voor een rustig blazertje of een blazertje met ritsen.







En andere dingen die je nog lekker kan dragen in de winter . 

Er worden weer veel wolle, dikke truien aangedaan. En al vind ik het zelf niet erg mooi is het wel lekker warm! Ik vind wolle truien ook heel leuk bij andere mensen, maar bij mezelf? Hmm, nee dan toch liever een blazertje of een blousje . De combinatie hieronder is heel apart maar je kan er wel veel inspiratie uithalen .
 Alle foto's komen van de h&m dus als je een van deze kledingstukken wilt bestellen ga dan naar www.hm.com



Dit zijn een paar voorbeelden maar er is nog veel meer deze maand !  
Dit was het, ik hoop dat jullie het leuk vonden. 

Liefs,
Romy




Geen opmerkingen:

Een reactie posten